Hur man installerar Air Systems fjädringssystem i en bil

Installera en luft fjädringssystem i en bil är ett bra sätt att anpassa ett fordon så att det kan enkelt stödja förändringar i belastningen krav. Luftfjädring system är bättre att välja än vanliga luftstötdämpare dessa inte är konstruerade för att bära någon ytterligare belastning. Deras huvudsakliga syfte är att dämpa upphängningsrörelse bara. Saker du behöver
Bakvagn kit för modell av bil du arbetar på
Valfritt främre hjulupphängningen kit för modell av bil du arbetar på
Kompressor kit
Show Fler Instruktioner
1

Bestäm om du vill ersätta både de främre och bakre fjädringssystem genom att installera en luft fjädringssystem i din bil, eller om du vill bara byta tillbaka.

2

bort helt det gamla fjädringssystem. Du hittar anvisningar om hur man gör detta i bilens ägare manual. Du kan kasta bort eller återvinna alla de ursprungliga delarna.
3

Installera den övre halvan av församlingen och den nedre delen av luftfjäderns stöd. Montera luft montering, då kan du få jobba fästa de främre luftfjädring. Dra åt muttrarna som medföljer satsen för att säkra den tvärgående axeln till övre länkarm.
4 steg

Upprepa 2 och 3 för de andra hjulen. Du måste göra detta för tre hjul om du ändrar de främre och bakre fjädringssystem, eller för en mer hjulet om du bara installera ett bakre luft fjädringssystem i bilen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87786.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.