Monteringsanvisningar för en Ford Focus Roof Bar

Ford Focus är inte fabriken utrustad med ett takräcke, men eftermarknaden takräcken är tillgängliga och installeras efter köpet av bilen. De takräcke i ett takräcke som är barerna som går över bredden på taket och tjäna som grund, måste korrekt monterad och ansluten till en Ford Focus. Felaktigt utrustade takräcken är en säkerhetsfråga och kan inte bo permanent fäst vid fordonet. Saker du behöver Begagnad Ford Focus bruksanvisning
Måttband
Mjuk Bucket trasa
fylld med varmt tvålvatten
Skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
Köp ett takräcke
1

recension måttspec finns i "Specifikationer" i Ford Focus bruksanvisning eller mäta måtten på taket med ett måttband för att bestämma längden och bredden på hela taket. Försök inte att installera ett takräcke som är större än taket på Ford Focus
2

Handla för takräcken i lokala bildelar butiker och återförsäljare online,. Ta taket mätningar med dig. Konsultera yrkesverksamma på bildelar butiker för att ta reda på vilka ställningar skulle fungera bäst för dig. Vissa ställningar är konstruerade för att transportera enskilda objekt, som cyklar eller kajaker, medan andra är allround och är utformade för att transportera varor av alla slag. Diskutera din last behov med bildelar professionella. Många återförsäljare online erbjuder ett online-formulär att fylla i som talar om vilka rack passar de olika åren och modeller av Ford Focus.
3

Köp ett takräcke. Inspektera kit takräcke och se till att alla nödvändiga delar finns med innan du börjar installationen. Vissa takräcken system inkluderar inte lasthållarrör eller passformen kit. Vissa system kräver att du köper dessa delar separat.
4

Tvätta taket på Ford Focus med en mjuk trasa och varmt tvålvatten. Torka taket med en mjuk handduk eller låt lufttorka.
5

Öppna alla dörrar i Ford Focus.
6

Fäst gummikuddarna till fronten och bakre fötter, som är de fästen som fäster till taket. Vissa gummikuddar snäpper fast medan andra är säkrade med skruvar eller bultar.
7

Släpp spänningen i baren monterar ligger på framhovarna och infoga lasthållare. Vissa modeller av takräcken, såsom Thules 400XT, har fötter som innehåller klämmor att släppa spänningar när man klämmer på handtaget. Andra modeller kan fungera olika och kräver att du skruva montering bultar innan monteringen laströret. Fäst inte lasten bar vid denna tid. Upprepa med de bakre fötterna.
8

Justera bredden på fötterna till lämplig bredd av Ford Focus "taket med ett måttband. Se till lasthållare är centrerade mellan fötterna.
9

Lås fast lasthållare. Beroende på modell av takräcket du installerar, lossa klämmorna på fötterna eller dra åt bultarna för att säkra lasten baren.
10

Infoga laströret locken på ändarna av laströret. Laströret lock är ofta gummi glider som täcker metall hörn laströret.
11

Fäst foten fästena på fötterna. Thule 400XT takräcke Systemet innehåller konsoler som är säkrade med inbyggda bultar. Om takräcket har fästen som måste skruvas fast fötterna, använd en skiftnyckel för att dra åt bultarna på plats. Vissa modeller har fästen som sitter fast med skruvar. Om takräcket har fästen som måste skruvas in fötterna, använd en skruvmejsel för att dra åt skruvarna på plats.
12

Placera lasthållaren på taket av Ford Focus. Kontrollera att takräcket innehåller de främre fötterna är på framsidan av bilen och taket bar innehåller de bakre fötterna är på baksidan av bilen. Rikta takräcke på lämpliga platser, så fötterna vilar precis ovanför de öppna dörrarna med de fästen som hänger över kanten på taket.
13

Clip fästet på taket, vilket gör noga med att säkert fästa den under läppen av taket. Dra spänningen med spänning kammen, som är en del av foten fästet. Rotera spänn kammen tills baren är tät och fästas på taket av bilen. Dra inte eller du kan skada systemet takräcke eller bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89471.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.