Hur Wire en Jetstream Lightbar

Om du använder din bil för räddningstjänster som brand räddning eller bogsera verksamhet lastbil, måste du installera en nödsituation ljusramp ovanpå ditt fordon för att låta andra förare vet att du är på väg. Federal Signal Företaget tillverkar en rad av ljusramper kallas Jetstream som kan installeras på egen hand i ett par timmars fritid. Du kommer att behöva koppla ljusramp till bilen för att det ska fungera ordentligt. Saker du behöver igenom, kontrollerar huvud
Wire strippor
trådanslutningsdon
50 amp säkring
Visa fler instruktioner
1

Kör styrkabeln från ljusrampen genom det inre av bilen till ljusrampen kontroll huvud som redan ska installeras under instrumentpanelen. Anslut änden av kabeln till porten på baksidan av kontrollen huvudet. Detta gör att du kan slå på ljusrampen på och av under körning.
2

Kör svart eller negativ ström-ledningar från ljusramp till insidan av bilen. Denna tråd måste vara ansluten till en bit av ren metall för att jorda ljusrampen. För att göra detta, använd kabelskalare att exponera ungefär en tum av tråd och vira den runt metallen. Se till att tråden lindas säkert och lossnar inte samtidigt manövrera fordonet.
3

Anslut den röda eller positiva ström-ledningar från ljusramp till 50 amp säkring. För att göra detta, använd kabelskalare att klippa tråden i hälften. Skala ändarna på båda ledarna och för in ändarna in i ändarna om säkringen. Denna säkring kommer att förhindra elektrisk skada i händelse av ett uppsving.
4

Kör till slutet av den röda power tråd genom fordonets inre. Du kan ansluta änden av denna kabel till ett 12 volts nätaggregat. Det finns några alternativ att göra detta, bland strippa tråd och skarvning den med strömkabeln kör till din tändningslåset med sladdkopplingsdonet. Du kan också linda änden av kabeln direkt runt den positiva polen på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89414.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.