Fakta om bogsering Trailers

Trailers möjligt för människor att njuta av fritidssysselsättningar såsom segling, smuts cykling och camping. De hjälper också att hålla saker och ting genom att tillhandahålla ett sätt att transportera utrustning till jobbsajter, flytta jordbruksredskap runt och dela ut mat och varor. Olika typer av vagnar passar olika jobb, alla typer kräver säkerhetsåtgärder. Konventionella Släpvagnar Till Salu

konventionella trailer drev med en boll på dragfordonet som ansluter till en kopplare uttag på toppen av släpvagnen tungan. En lastfördelande dragkrok används för tyngre vagnsmodeller. Denna skumt distribuerar tungan vikten jämnt på axlarna av dragfordonet och släpvagnen, stabilisera dragfordonet. Den Hitch Plattform fäst dragfordonet kallas mottagaren och ger en plats att fästa bollen mount, som finns i olika storlekar. En gungning kontroll håller trailern från att svänga för mycket samtidigt som bogseras. Bollen uttaget vid spetsen av trailern tungan kallas en kopplare. Våren barer är last-utjämning barer som används för att fördela skumt vikt. Addera Fifth-Wheel Trailers

Utformningen av den femte hjulet Hitch gör det mycket stabilt. Snarare än att vara placerad på den bakre stötfångaren, är hake placeras i mitten av lasten låda med en lastbil. Detta minskar den tillgängliga lastutrymmet i rutan av lastbilen, som kan vara en nackdel. Den Hitch ligger framför bakaxeln på lastbilen, och skumt vikt är cirka 20 procent av släpvagnens vikt. Den femte-hjul platta, som är monterad i flaket, innehåller fästplattan, käkar plattan och handtag. Handtaget används för att låsa och låsa upp plattan käkarna. Den kopplingsplåt är hjulet som gör vagnen att svänga. De platta käftar håller stiftet, och sidostyckena är fästa på flaket för att stödja skumt.
Motorcykel, tält och lastsläp

Trailers konstruerad för att dras bakom en motorcykel har flera olika typer av missöden: bollen och uttaget, boll med en vridbar, kardanknut med en avtagbar stift, och en tapp-och vridbar. Den perfekta kopplingen inte slirar, lossa eller binda, är lätt att krok och haka och är fritt rörliga. Vid bogsering med en motorcykel, rida närmare centrum av vägen för att rymma den släpvagn bredd. Titta efter olja och andra ämnen på väg, ojämna ytor och kanter väg.
Passagerare i fritidsfordon

Passagerare aldrig skulle rida i en släpvagn coach medan det bogseras, även om ett femte hjul släp kan säkert bära passagerare. En husbil med människor i den måste ha en exit dörr som kan öppnas från insidan eller utsidan.
Trailer Lights

Medan de flesta släpvagnstillverkare följa regler för släp belysning, är föraren ansvarig för att släpet är utrustat med ordentlig belysning och att de fungerar korrekt. Trailers kräver reflexer, bakljus och licens lampor plattan. Om lamporna på dragfordonet skyms av trailern, blinkers också krävs. Om släpet är mer än 80 inches bred, ska den vara utrustad med clearance lampor.
Trailer Säkerhetskopiera

Säkerhetskopiera en släpvagn upp är svårt för en oerfaren användare. Det finns två metoder för att backa en släpvagn, med den första metoden släpet blir motsatt håll du vrider ratten, så om du svänger höger släpet svänger vänster. I den andra metoden, håller föraren ratten i botten, och beroende på vilket sätt han flyttar sin hand är det sätt släpvagnen vänder. Flytta handen till höger kommer att orsaka släpet att svänga höger. Turning alltför kraftigt kan orsaka trailern att vikas, skadas eller dragfordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89614.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.