Fördelar med Traction Control

Bilolyckor dominerar transportbranschen i avseende på antalet dödsfall som inträffar på vägen, står för 94 procent. Med över en halv miljon bilvrak varje år, säkerhetsaspekter, såsom antispinnsystem, som ständigt utvecklas för att hålla förarna säkrare. Genom att förstå dagens säkerhetsfunktioner, kan förarna hålla välinformerade om eventuella eftermarknaden alternativ för sina fordon för att hålla dem säkra. Mål

antisladdsystem är en relativt modern säkerhets verktyg. Ett alternativ till 4WD och AWD --- de vanliga drivlinan system som fortfarande dominerar marknaden --- antispinn fungerar på 2WD fordon genom att hjälpa till att ge mer skydd i farliga väder, där bristen på dragkraft kan bli farlig. Majoriteten av traktionsförsörjningssystem kontrollarbete genom att upptäcka glider i något av hjulen --- en vanlig företeelse i dåligt väder --- följt av tillämpningen av bromstrycket till det hjul som slirar. Vissa dragkraft kontrollsystem kan minska motoreffekten tillbaka också, för att undvika en ökning av mängden spin att hjulet producerar. Genom att applicera tryck på halka hjulet, är ström skickas till drivhjulet med bäst grepp --- återställa kontrollen i många fall.
Testa

stort problem för de flesta förare som funderar på att byta sitt system drivlinan, eller funderar på att köpa en bil med ett antisladdsystem, är mängden av tester som har gjorts. Traction styrsystem är byggda för hållbarhet och skapat för att hantera de varierande kraven på flera typer av bilar. Systemet tål över 4500 psi på din bromsning membran och även har en andra tätning --- se någon tryckförlust uppstår även om bromsen membranet går sönder.
Överkomliga

Traction styrsystem är ett mycket billigare alternativ drivlina lösning för förare på grund av deras förmåga att tillverkas till lägre priser.
Lyhördhet

Eftersom dragkraft kontrollen är en förändring i ditt bromssystem, kommer en förändring i känslan av dina bromsar förekomma. Traction kontroll bromsar är mjukare, snarare än att vara extremt känslig, men om du måste bromsa hårt, kommer du att känna att reagera, precis som du skulle med traditionella låsningsfria system som finns på andra 4WD och 2WD fordon
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/88224.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.