Hur till Mount Vinschar

En vinsch är en enhet som drar i en lina med en stark elmotor. Det är oftast används av off-road entusiaster att fria fordon som fastnat i leran. Genom att fästa vajern krok till ett stabilt objekt, som ett träd, det dras till fast mark. Om bilen inte är utrustad med en, bifoga en vinsch är ett enkelt jobb som du kan göra om du har grundläggande mekaniska kunskaper och rätt verktyg. Saker du behöver
Socket Ratchet
ställa
Momentnyckel
Winch fäste
Visa fler instruktioner
1

Montera de två vagnsbultarna genom medföljande Stomkompletteringar med gängorna uppåt.
2

installera ramen förlängningar på framsidan av fordonet längs utsidan ramskenor så att bulten hål laguppställningen. Fäst konsolerna med två skruvar vardera, plus brickor och muttrar. Dra åt bultarna till 150 foot-pounds.
3

Fäst solenoiden fäste till vinsch monteringsplattan med de medföljande bultar, brickor och muttrar. Dra åt bultarna till 8 foot-pounds.
4

Skjut fyra distanser på de vertikala bultarna och montera vinschen monteringsplattan på toppen. Fäst den med fyra brickor och muttrar och vridmoment 50 foot-pounds.
5

Passa vinschen ovanpå monteringsplattan så bulthålen laguppställningen. Fäst med fyra bultar, låsmuttrar och brickor. Dra åt bultarna till 50 foot-pounds av vridmoment.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89535.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.