Hur kan vi minska misstag Car Painting

Bil målning misstag kan vara oavsiktlig eller helt enkelt från vanvård. Det är viktigt att ha god kvalitet utrustning och hög kvalitet färg. Naturligtvis har den person som ansöker om att färgen ska veta vad de gör också. Det största misstaget när man målar en bil är att inte få färgen även som orsakar bubblar och skalning. Om du funderar på att måla din egen bil, rådgöra med en professionell först. Instruktioner
1

Bestäm om du verkligen är den bästa personen att måla din bil. Var ärlig mot dig själv, det är ett stort jobb.
2

Välj den färg färg du vill ha. Det är viktigt att få en uretan-baserad färg av hög kvalitet. Addera 3

Bestäm vilken färg butik i din stad har bäst rykte för färg jobb. Pengar kan inte vara en fråga om du vill ha bästa kvalitet.
4

Samla information från tidigare kunder, Better Business Bureau och den lokala handelskammaren om måleriet som du vill använda.

5

Titta på en lack i butiken och se själv tekniken för målarna. Var uppmärksam på hur de band, hur de blandar färgen, vilken typ de använder och deras rörelser med pistolen.
6

Gör en lista med frågor som du har, och i slutet av färgen jobb frågar dem. Om du tror att misstag gjordes, be om dem så att de inte råkar din bil.
7

Forskning för så länge som det tar att få dig att känna dig bekväm med en färghandel. Beslutet att måla din bil är en stor en, och du inte vill att din bil att skala på ett år.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87777.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.