Hur Spraya SS uretan

Single Stage (SS) uretan billack sparar tid och pengar, så att du kan hoppa tillämpa en slutlig klarlack över färgen. Besprutning SS uretanfärg är samma process som sprutning vanlig billack. Den enda skillnaden är hur du förbereder färgen så att den kan framgångsrikt sprutas. Med rätt tillbehör och anvisningar kommer du att kunna förbereda och måla med SS uretan. Saker du behöver
Bucket
Paint blanda pinnar
Härdare
Reducer
1,5 mm sprutpistol tips
färg spruta
Visa fler instruktioner

1

Häll färgen i en ren hink.
2

Lägg härdare och förtunning till färgen. Läs manualen för SS uretanfärg och välj härdare och förtunning rekommenderas. Tillsätt härdare och förtunning av de belopp som anges i bruksanvisningen. Vanligtvis du blandar dem på ett förhållande av 4 delar färg till en del härdare och 1 del förtunning.
3

Rör om färgen, härdare och förtunning blandning med färgen blanda pinnar. Rör om färgen i minst 3 minuter för att säkerställa härdare och förtunning är tillräckligt blandat.
4

Sätt 1,5 mm spets sprutpistol på pistol. Häll färgen i pistolen.
5

Spraya SS uretan färg på bilen. Applicera ett tunt, jämnt lager av färg. Låt färgen torka i minst 10 minuter mellan varje lager. Applicera två till tre lager tills du når önskad färg. Låt sista skiktet torka i 24 timmar innan du utsätter bilen för elementen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/89636.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.