Hur man väljer en bil rack eller Carrier

Mellan mugghållare, DVD-spelare och bilsäten, det finns inte mycket utrymme kvar i bilen för utrustningen. Det är där racket kommer in Instruktioner
1

dina behov och önskemål, tillsammans med den typ av fordon du kör, kommer att diktera ditt val, men börja med att identifiera modeller byggda för att passa just din bil. Thule.com och Yakima.com erbjuder expanderbara, heltäckande rack system. Räkna med att betala lite mer för dessa märken, men vet att du får bra kvalitet. Många andra märken finns, särskilt för Hitch-mount rack. Ord till kloka: Se till att du bara behöver en nyckel för att driva alla lås
2 p Om bilen redan har en mottagare skumt, titta på trailers.. De är enkla att ta på och av och är ganska lätt. Hitch-monterade lådor är lätt på din bil och komma till ett relativt billigt pris. En reserv-däck dragkrok fungerar som en dragkrok men kan bära upp till tre cyklar.
3 p Om du letar efter väderbeständiga bagageutrymmen, titta på att få en takbox. De erbjuder trygghet och kan förbättra aerodynamiken. Men om du planerar att transportera cyklar, du behöver fortfarande en separat cykel rack.
4

Köp specialitet rack om dina användningssidan begränsade. Skid-och snowboard rack gör bära din snö redskap extremt enkelt. den enda nackdelen är att många skidåkare och snowboardåkare tenderar att vara cyklister, men en separat cykel rack är behöver om du har en av dessa. Det betyder mer installation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/exterior-aftermarket-options/87714.html

Previous:
Next:

Exteriör Eftermarknad Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.