Hur Besegra Spårning av fordon

Att hitta en global positioning system, eller GPS, mottagare i ett fordon blir allt vanligare. Även om din bil inte har en inbyggd GPS, kan du köpa en eftermarknad enhet från en elektronikaffär. GPS navigationssystem hjälper dig att hitta specifika platser och guidar dig till destinationer via satellit och genom att använda digitala kartprogram. Denna teknik kan också användas för att spåra fordon. Till exempel, om någon lägger en GPS-enhet i din bil utan din tillåtelse, kommer dess vistelseort blir spårbara. Om du är misstänksam, kan du besegra spårning av fordon med hjälp av en RF-scanner, som kontrollerar de radiofrekvenser som spårsändare avger. Saker du behöver
RF Scanner
Wrench, om nödvändigt
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort fordonets batteri kablar. För att åstadkomma detta, ta bort den svarta (negativa) kabeln först och den röda (positiva) efter. Vid behov använd en skiftnyckel för att förlora hållaren bulten. Du måste koppla ur batteriet för att säkerställa att det inte finns någon interferens med RF scanner. Också, innan du drar ur batterikabeln, ta bilen till ett område som är minst 20 meter bort från elektroniska enheter som mobiltelefoner och andra fordon. Detta är nödvändigt eftersom de elektroniska enheter och fordon kommer också att orsaka störningar.
2

Slå din RF scanner på och gå runt bilen. Se till att gå långsamt så att du ger RF scanner chansen att läsa GPS frekvenser, om någon är närvarande.
3

Kontrollera bilens motor område. För att åstadkomma detta öppna huven och scanna hela motorn området. Därefter ställer RF scanner ovanpå den kylda motorn för att säkerställa att skannern får en noggrannare läsning.
4

Gå till bilens bagageutrymme område och skanna det som du gjorde fronten. Lämna RF scanner i bagageutrymmet för en stund för att se om den plockar upp alla GPS-signaler. Om inget hittas, gå in i bilen och inspektera ryggen och främre området noggrant. Se till att skanna under sätena, längs golvet områden, instrumentpanel och akterdäck.
5

Undersök områden som trigered en signal på RF scanner. Om skannern plockar upp en GPS-signal, kommer det att ge ut ett högt ljud och visar en ljus. Om området är tufft att nå, behöver du hjälp av en mekaniker för att få tillgång till området. När skanningen är klar återansluta bilens batteri.
6

Bestäm om resultaten är tillfredsställande. Om din spårning misstanken inte blidkas, överväga att få en second opinion genom att närma en tekniker, mekaniker eller en bil larm installation butiken så att de kan hjälpa dig att undersöka vidare. Om du inte har någon solid anledning att tro att någon spårar ditt fordon, än dina RF scan resultat är troligen korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90286.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.