Hur man installerar ett MyGIG på en Wrangler

Den MyGIG är en high-end stereo och GPS tillval på bilar som tillverkas av Chrysler-koncernen, inklusive jeep varumärke. Dock är det MyGIG systemet tillhör Chrysler och den inte säljs på den öppna marknaden. Du måste ta din Jeep till din lokala Chrysler, Dodge eller Jeep återförsäljare om du vill att MyGIG installerad. Installationen tar bara en dag men inte alla återförsäljare har en enhet i lager. . Instruktioner
1

Ring en Chrysler, Dodge eller Jeep återförsäljare och be om att ha MyGIG installerat på din Jeep Wrangler. Du måste ge det år din Jeep Wrangler som något gjort innan dubbel DIN standardisering av radioapparater kommer inte att acceptera det MyGIG systemet som det är utformat för att vara plug-and-play för dubbel DIN-system. Du måste gå igenom en återförsäljare eftersom Chrysler inte vill att MyGIG system som ska installeras i icke-Chrysler bilar.
2

Kontakta någon annan Chrysler, Dodge eller Jeep återförsäljare i området eller i en angränsande områden för konkurrerande priser. Labor priserna kan variera kraftigt mellan olika städer. Vissa återförsäljare kommer att ge dig ett billigare pris om man köpte Jeep Wrangler från dem.
3

schemalägga en tid att sätta Jeep för installation. Släppa bilen för dagen (även om det kan ta en annan dag om de är upptagna).
4

Kontrollera MyGIG systemet när det är installerat för att se till att det installerades korrekt. Det ska visa din aktuella plats, plocka upp några lokala radiostationer, plocka upp satellitradio och spela upp din iPod eller annan musikspelare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90288.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.