Hur uppdaterar Bakgrund i en Kenwood DNX5120

Den Kenwood DNX5120 är en in-dash GPS navigations enhet som gör det möjligt för användare att spela CD, DVD, satellitradio, AM /FM-radiostationer och flera olika videoformat. Enheten har en 6,1-tums LCD-pekskärm bildskärm, 50-watt fyra-kanals förstärkare, digital equalizer och många anpassningsbara funktioner för att passa användarna operativa preferenser. Ändra standardinställningen för bakgrunden till en bild som du väljer kommer att lägga till en nivå av personalisering till din Kenwood DNX5120. Använda ett USB-minne gör det möjligt för dig att enkelt överföra dina favorit bakgrundsbilder från datorn till DNX5120. Saker du behöver
Computer
JPEG image
USB minne
Visa fler instruktioner
1

Kopiera önskad JPEG bakgrundsbild från din dator till ett USB-minne.
2

Slå på din Kenwood DNX5120, tryck på "Source"-knappen sitter på vänster sida av enheten och välj en av de tillgängliga source alternativ, såsom "Nav", " Tuner "eller" DVD ".
3

Välj" User Interface "i menyn. Anslut USB-minnet till enhetens USB-kabeln.
4

Välj "Memory" alternativet anges under "User bakgrund." Välj lämplig bildfil från listan som visas på touchsceen. När bilden visas på pekskärmen, tryck på "Enter"-knappen för att bekräfta ladda upp.
5

Exit "User Interface"-menyn och välj "USB" från "Source Select". Tryck på "Mata ut" ikonen på pekskärmen menyn och koppla bort USB-minnet från gränssnittskabeln för att slutföra processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90214.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.