Inaktivera onstar i en Silverado

OnStar är en in-fordonssäkerhet och säkerhetssystem installeras i de flesta aktuella GM-fordon. OnStar erbjuder 24-timmars tillgång till utbildade konsulter, en anslutning till katastrofbistånd och tillgång till OnStar handsfree-samtal. Om du inte längre vill OnStar i din Silverado, måste du ringa GM att avbryta tjänsten och ta bort OnStar delar från bilens streck. Ta bort onstar från en Silverado kan vara lite knepigt på grund av mittkonsolen på instrumentbrädan. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Telefon
OnStar prenumeration bill
Saxar
Visa fler instruktioner
1

Ring OnStar kundtjänst på 888 - 466-7827 och avboka din OnStar tjänsten. Du kommer att behöva ge dem ditt OnStar kontonummer och märke och modell av din bil. Din OnStar kontonummer kan hittas på toppen av din månatliga faktura.
2

Sitt i förarsätet för din Silverado. Leta mittkonsolen längs fronten instrumentbrädan i din bil. Den onstar styrmodulen är bakom den nedre kåpa på mittkonsolen, strax under askkoppen. Det finns två skruvar på vänstra sidan av panelen.
3

Ta bort de två skruvarna med en stjärnskruvmejsel.
4

Ta kåpa genom att dra den. Den beklädnaden hålls på plats av flera plastclips. Se till att du inte skadar de klipp som du tar bort trim panel.
5

Skär tunna trådar som fäster OnStar modulen till andra komponenter med en sax. Den onstar modulen är inne i panelen. Det en liten metall-modul och är den enda bit innanför panelen hålls på plats med plast fästen. Se till att bara klippa kablarna anslutna till OnStar modulen. Ta bort modulen.
6

Placera kåpa tillbaka i sin plast fästen och sätta skruvar tillbaka i sina ursprungliga positioner, dra åt dem med en stjärnskruvmejsel.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90242.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.