Hur man installerar en in-dash GPS

Installera en in-dash GPS-systemet kräver att gamla bilstereo (huvud-enheten) tas bort för att göra plats för den nya GPS-huvudet-enhet. Innan du köper enheten se till att fordonet kan rymma det. De flesta i-dash enheter är antingen DIN (2 av 7 inches) eller dubbel-DIN (4 av 7 inches.) In-dash GPS-enheten kommer också att bli den nya cd, radio och bilstereo huvud-enheten. Många i streck-GPS-enheter har en uppfällbar skärm. Saker du behöver
Flathead skruvmejsel
Kablage
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens batteri. Detta kommer att förhindra ett kort från att skada utrustningen.
2

Ta bort den gamla stereon. Ta bort panelen streck trim som omger stereon. Leta kanter där strecket slutar och radion börjar. Det kommer att finnas en liten lucka där, in en skruvmejsel i den luckan. Försiktigt bända instrumentpanelen tillbaka, gör detta varje tum eller så runt panelen tills instrumentpanelen är löst. När det är löst, ta bort den för hand. Detta kommer att utsätta den nuvarande radio.
3

Skruva den befintliga radio från fordonet.
4

Dra ut radion i bilen. Koppla bort alla kablar som är anslutna till den. Varje radio kommer att ha en eller två trådklämmor fäst vid den. Koppla dessa klipp. Dra ut antennen från radion. Förvara den gamla radion säkert.
5

Clip kablaget i det nya in-dash GPS-enhet och de befintliga klipp tråd av bilen. Detta undviker att behöva hardwiring enheten (som kan vara komplicerat). Kabelhärvor finns på de flesta mobila elektroniska återförsäljare och är inte dyra. Anslut kabelstammen till in-dash GPS-enheten och den andra änden till bilens trådklämmor. Sätt in antennkabeln i antennuttaget på in-dash GPS-enhet (denna port bör vara tydligt markerade.)
6

Sätt in-dash GPS-enhet i bilen, där den gamla radion var . Skruva fast GPS-enheten på plats. Sätt tillbaka panelen streck trim genom att spräcka den på plats på instrumentbrädan. Anslut batteriet och slå på bilen för att testa enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90285.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.