Hur byter jag en 2005 Dodge Magnum GPS ?

Byta en GPS-enhet i en 2005 Dodge Magnum kräver korrekt installation av GPS- fäste . Den mest använda monteringsfäste för ett GPS-system är vindrutan - monterade fästet som använder en sugkopp för att hålla fast vid vindrutan. När du installerar ett sådant fäste , är det viktigt att vara uppmärksam på detaljer för att säkerställa ett starkt samband mellan sugkoppen och vindrutan . Att ha en felaktigt installerad vindrutestativet kan resultera i GPS-enheten falla ned och orsaka skada eller en skada . Saker du behöver
Fönsterputs
Rag
Visa fler instruktioner
1

Rengör vindrutan med fönsterputs och en trasa . Det är viktigt att rengöra all smuts från vindrutan innan du placerar sugkoppen så fästet håller fast vid fönstret och inte smutsen .
2

Tryck sugkoppen på vindrutan mount in i vindrutan och håller den på plats i 30 sekunder. Dra försiktigt i fästet för att se till att det finns ett fast grepp på vindrutan innan du placerar GPS tillbaka på det .
3

Montera GPS-enheten över konsolen . GPS har små dungar som glider in i fästet för att hålla den på plats . Tryck på strömbrytaren för att slå på GPS .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90283.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.