Hur man använder en Pioneer Navigationssystem

Hög kvalitet, i bilen ljudutrustning tillverkare, Pioneer, gör också inbyggd, flash-minne multimedia navigering mottagare. De inkluderar en DVD-spelare, och vissa har en 7-tums motordriven skärm. Navigationssystemet använder skärmen för att visa kartor. Söka efter en destination kan åstadkommas genom att ange en adress, vägledningen kan justeras, och Apple iPod kan spelas också. Använda en Pioneer Navigation System är en fråga om att följa några steg. Saker du behöver
Pioneer iPod USB-kabeln
Visa fler instruktioner
1

Touch "Destination" på den övre menyn, och Pioneer kommer att visa navigeringsmenyn . Titta på ikoner och text på skärmen. Du kommer att se alternativ för att söka efter en plats efter adress. Ikonen har en text etikett märkt "Adress." Ikonen märkt "Return Home" beräknar rutten hem. Tryck på en ikon för att gå till alternativet.
2

Sök efter en mottagare på adress. Tryck på "Adress" och mata in den information som du vill använda för adressen, till exempel, gatunummer, gata och stad. Tryck på "OK" för att bekräfta, och Pioneers Navigationssystemet kommer att söka efter destinationen. Rutten bekräftelse visas. Tryck på "OK" igen, och enheten kommer att uppmana dig visuellt och via röst om hur att komma till destinationen steg för steg.
3

Tryck "Inställningar" och sedan "Systeminställningar , "följt av" Volym "för att justera rutten-vägledningen volym. Använd plus eller minus knapparna för att göra justeringarna.
4

Anslut valfri Pioneer iPod USB-kabeln till pionjärernas USB-uttaget och mini-jack kontakt, och sedan till din iPod för att spela upp media från din iPod. Källan ändras automatiskt på Pioneer, och uppspelningen startar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90206.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.