Felsökning av en Boyo VTG43

clip-on konstruktion Boyo VTG43 gör det enkelt att uppgradera din bil med en elektrisk backspegel systemet. Enheten innehåller GPS-navigering funktioner som hjälper dig att hitta vägen. Den kan också spela upp musik och video. Eftersom enheten är ganska komplex, finns det några saker som kan gå fel, gå sönder. Om du upplever problem med din Boyo VTG43, det finns ett antal åtgärder för felsökning kan du försöka att få det igång på rätt sätt igen. Saker du behöver
Multimeter
Visa fler instruktioner
1

kontrollera säkringen som enheten är ansluten, se till att säkringen inte har gått. Trace strömkabeln på enheten om du inte är säker på vilken säkring den är ansluten. I de flesta fall kommer enheten att anslutas till en säkring i kick panel till vänster om förarens fötter. Byt säkring vid behov.
2

Vrid tändningsnyckeln till tillbehörsläget utan att starta motorn och anslut en multimeter till elkabeln som kommer in i enheten för att kontrollera dess spänning. Kontrollera att spänningen som kommer in i anordningen är densamma som den markerade spänningen hos säkringen till vilken den är ansluten. Om spänningen är felaktig, kan du behöva byta ut strömkabeln.
3

Kontrollera ljud kabelanslutningar för att se till att de är säkra om du har problem med ljudet. Kablarna ska vara ordentligt ansluten till enheten och till bilens ljudsystem.
4

Ta ut SD-kortet och ersätta det med ett nytt kort om du har problem med att spela musik eller annan media. Det är möjligt att SD-kortet inte fungerar.
5

Koppla ur strömkabeln till enheten helt i flera timmar för att återställa enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90298.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.