Hur man väljer en bil-Tracking System

Även ett system för spårning inte hålla din bil blir stulen, kan det hjälpa dig att återställa det snabbt - och kanske i ett stycke. Saker du behöver
GPS Car-tracking system
billarm
Bil-tracking system
Visa fler instruktioner
1

Lär dig så mycket du kan om olika system. Forskning dem på Internet, ringa bolagen och be om litteratur, och prata med polisen om för-och nackdelar för varje typ.
2

Kontrollera att systemet övervakar din bil hela tiden. Vissa kräver att du anmäler bilen stulen innan systemet aktiveras. Vad händer om din bil blir stulen medan du är bortrest i affärer eller på semester?
3

reda på hur mycket månatliga servicekostnader. Månadsavgifter, utöver kostnaden för själva systemet, kan lägga upp.
4

Kolla utbudet på systemet. Om din bil är stulen i Kalifornien, kommer du att kunna spåra den om den är driven till Montana?
5

Betrakta ett globalt positioneringssystem (GPS) tracker. Detta använder globala satellitbaserade nät för att hålla koll på din bil (ner till inom ett par meter). Det kan också erbjuda extra bonus ombord navigering, men detta kommer att kosta dig.
6

Titta in ett larm och tracker kombination. Vissa system kan ställas in för att varna bevakningsföretag när larmet går. Vissa kan till och med tala om monitorerna vilket område av bilen har manipulerats. Detta system kan också avaktivera bilens startmotor.
7

Sätt en hel del tankearbete på din stöldskyddsfunktion systemet samt ditt system för återvinning. Det är enklare - och billigare - att hålla en tjuv ur bilen än det är att spåra upp honom när han har gjort av med det Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-gps/90134.html

Previous:
Next:

bil GPS

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.