Svenska Bil >> bränslen >> bensin >> Content

Hur man använder gas burkar

Varje dag människor fuel bilar, gräsklippare, snöslungor, motorsågar och andra motordrivna verktyg med mångsidiga drivmedel bensin. Om du tycker att det är besvärligt eller omöjligt att tanka ett verktyg eller annan utrustning direkt från pumpen, behöver du ett sätt att transportera bensin. Gas burkar, plast eller metall behållare med en volym på 1 till 5 liter, ger det säkraste och enklaste sättet att överföra bensin från pumpen till ett fordon eller verktyg. Saker du behöver
Gas kan
Visa fler instruktioner
1

Öppna lilla luftventilen på toppen av gasbehållare. Ta av locket från burken och placera både på marken, bort från bilen för att isolera burken från all statisk laddning byggs upp på din bil.
2

Placera munstycke bensinpump i gasbehållare. Säkerställa kontakt mellan gas munstycket och insidan av gasen kan för att hjälpa till att förhindra en statisk gnista.
3

Fyll gasen kan för att endast cirka 95 procent fullt för att möjliggöra förändringar i bensin volym som varierande temperaturer orsakar.
4

Stäng både locket och luftventilen på gasen innan kan placera burken i bilen.
5

Placera gasbehållare i bagageluckan i bilen eller i sängen av en lastbil. Säkra gasen kan genom att knyta den ner eller placera den mellan tunga föremål som inte tillåter den att röra sig.
6

Öppna luftventilen så att bensin att hälla lättare.

7

säkerställa kontakt mellan munstycket av gasen kan och insidan av bensintanken på bilen eller verktyg. Häll gas från burken in i fordonet eller verktyget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/fuels/gasoline/135725.html

Previous:
Next:

bensin

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.