Svenska Bil >> Driving Safety >> Trafik Biljetter >> Content

Vilka misstag ska titta efter när Citerat för trafikförseelser i Kalifornien

Ibland när Kalifornien brottsbekämpande tjänstemän utfärda trafik citat, de gör misstag. Om du får en biljett och väljer att kämpa i domstol, kan fel såsom ofullständig information och felaktiga koder trafiken leda till att biljetten kastas ut på en teknikalitet av en domare om du begär att ditt fall höras i trafiken domstol. Fel Trafik Code

En trafik-kod är bokstavs-och sifferkombination som används för att beteckna lagen kränkningar. Till exempel, om du är ovan för att bryta VC avsnitt 22348, betyder det att du har biljett för hög hastighet. Trafiken koden är en grundläggande del av en trafik citat, och utan det, gör trafiken domstol inte har en definitiv officiell sammanfattning av brottet på biljetten person är anklagad för.
Felaktigt fordon /Modell

Om brottsbekämpande tjänsteman som utfärdar stämning registrerar märke eller modell av ett fordon felaktigt på ett citat, kan det vara skäl för uppsägning av biljetten i domstol. Om ticketed personen bestrider stämningen och vittnar inför en domare att märke eller modell av hans bil är inte samma som den som anges på biljetten, plus ger visuella bevis på detta, har domaren rätt att avvisa stämningen.
Addera Ofullständiga Citation Info

Lagenforcementtjänstemän utfärdar biljetter lämnar ibland uppgifter tomt om stämning former av misstag, särskilt om de har bråttom eller måste lämna att besvara ett annat samtal. Om du är ovan, kontrollera biljetten för att avgöra om all nödvändig information har lämnats tomt, såsom ditt för-eller efternamn, körkort nummer, märke eller modell av fordon, eller typ av överträdelse.

Fel License Number

ha en felaktig fordons registreringsnummer eller körkort nummer på en trafik citatet utfärdats av en trafikpolis eller annan polistjänsteman är definitivt något att notera, eftersom det kan bidra till att stärka ett argument i domstol att citatet var ett fall av felaktig identitet och att du inte var den bilist som förtjänade att biljetten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/traffic-tickets/149967.html

Previous:
Next:

Trafik Biljetter

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.