Skälen för en Återkallad licens

Det finns ett antal skäl till varför ett körkort skulle återkallas. Dessa varierar beroende på den stat där handlingen ägde rum och förarens tidigare straff körning. Men när körkortet återkallas i en stat, kommer föraren inte att kunna köra i någon delstat i landet. Vanliga orsaker
Fortkörning kan resultera i att ha din licens återkallas.

Även om varje stat har sina egna specifika förutsättningar för att återkalla tillstånd, det finns ett antal vanliga orsaker till varför en licens kan återkallas i USA. Detta innefattar att bryta gränser statliga hastighet, farligt, körning under påverkan av alkohol eller droger och fångas kör utan ordentlig försäkring. Andra orsaker en licens kan återkallas omfattar orsakar eller smitning från en allvarlig olycka, att vägra att samarbeta när de ombads att ta ett utandningsprov, inte betala böter eller inte svara på trafiken kallelse.
Points System
Poäng samlas genom att begå kör kränkningar såsom körning mot rött trafikljus.

flesta stater har sin egen körning poängsystem, kan det leda till att ha ett körkort återkallas om tillräckligt med poäng samlas för olika körförhållanden påföljder såsom fortkörning, vårdslöshet i trafik, eller körning mot rött ljus.

Övrigt stater använder också poängsystemet, men tjäna poäng inte automatiskt återkalla ditt körkort. I dessa system kan ett stort antal punkter innebär att föraren måste betala böter eller betalar högre premier för bilförsäkring.
Child Support

1988 Child Support Enforcement Act ger varje stat rätt att återkalla tillståndet för en förare som inte uppfyller villkoren barnbidrag. Varje stat varierar i hur det upprätthåller denna lag. Till exempel i Minnesota körkortet återkallas om föräldern är skyldig pengar lika med tre gånger sin månatliga stöd skyldighet. I Kalifornien, däremot, kan licensen återkallas om föräldern inte har betalat månadsvis underhållsbidrag efter 150 dagar.
Criminal Offensiv


Det är ett allvarligt brott att köra med en återkallas tillståndet. Om det upptäcks, domstolarna är benägna att utfärda gärningsmannen med en stor fin, möjligen med ett fängelsestraff eller samhällstjänst beroende på omständigheterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145965.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.