Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hur du ansluter en iPhone till en 2011 Jeep Grand Cherokee Overland

Jeep hade SUV marknaden knuten med sin välkända Wrangler och CJ lineup, men det verkligen bröt SUV formen med 1993 versionen av Grand Cherokee. Denna SUV inte bara haft robusthet förväntas av en jeep, men förde med sig en känsla av klass och lyx. Den 2011 Grand Cherokee Overland, den högsta trim nivå på 2011 Grand Cherokee, inte snåla på lyx. Det ingår även Uconnect system som tillät dig att para ihop en Bluetooth-kompatibel telefon, t.ex. en iPhone, så att du kan göra verkligt handsfree-samtal och texter. Innan du kan använda detta system, måste du koppla ihop iPhone till Grand Cherokee Uconnect systemet. Saker du behöver
iPhone bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Tryck och släpp telefonen ikonen på Uconnect gränssnittet och lyssna efter Uconnect systemet att säga "Ready , "sedan att pipa.
2

Säg" Setup telefon parkoppling "så tydligt som möjligt för att komma in i Lottningsprogram.
3

Lyssna efter en snabb, sedan ett pip och säga "Koppla en telefon" så tydligt som möjligt.
4

Speak ett fyrsiffrigt personligt identifieringsnummer som du väljer när Uconnect Du uppmanas att. Notate den fyrsiffriga PIN-koden för framtida bruk.
5

Aktivera ihopkopplingen funktionen på din iPhone när du uppmanas av Uconnect systemet att börja ihopkopplingen med dig telefonen. Hänvisa till iPhone användarhandbok för mer detaljer om ihopkoppling iPhone till en annan Bluetooth-enhet. Under denna process kommer du in den fyrsiffriga PIN.
6

Säg namnet du vill ge din iPhone så tydligt som möjligt när du blir ombedd. Det kan vara vilket namn du väljer, så länge det inte är ett namn som du redan har programmerats in i Uconnect systemet.
7

Välj prioritet för den här telefonen mellan ett och sju, en är den högsta prioriteten och sju är den lägsta prioriteten. Prioriteten numret hjälper Uconnect systemet avgöra vilken telefon är standard när flera telefoner som du länkade till systemet är i Grand Cherokee på en gång. Till exempel, om du är den främsta drivkraften och iPhone är din primära telefon, bör du placera denna telefon på nr 1 prioritet. När du ställa in prioritet, är det länkningen komplett.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/120518.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.