Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> SUVs >> Content

Hummer nackstöd DVD Instruktioner

Infördes 2003, är Hummer H2 en uppgraderad version av den ikoniska militära "HUMVEE" transport fordon. Hummer erbjuder många avancerade funktioner, inklusive heltid fyrhjulsdrift för tuffa terrängförhållanden. Det inre av Hummer är utformad med lyx i åtanke, och levereras som standard med lädersäten och en in-dash DVD-videospelare. Ansluten till denna video spelaren är bakre nackstöd flytande kristaller skärmar, vilket gör det möjligt för passagerare att njuta av underhållning på resan. Instruktioner
1

Slå på strömmen för varje nackstöd video genom att trycka på knappen märkt "Power", som ligger på nedre högra sidan av nackstödet. Tryck på "POWER" knappen igen för att stänga av strömmen när skärmen inte används. Underhållningen systemet automatiskt stänga av skärmen på eller av när Hummer startas, beroende på status på skärmen när bilen var avstängd.
2

använda flera olika videokällor genom att trycka på "SOURCE "knappen, placerad till vänster om" POWER "-knappen på skärmen. Tryck på knappen en gång för att aktivera "AV1" källa. Detta spelar video från Hummer instrumentbräda DVD läsaren genom skärmen. Tryck två gånger på knappen för att välja "AV2", som spelar upp video från extraingången ligger på nedre vänstra sidan av skärmen. Tryck "Källa" tre gånger för att aktivera "AV3" och spela upp video från extraingången ligger på DVD-läsare. Varje huvudstöd displayen kan ställas in på en annan källa.
3

nackstödet skärmen genom att trycka på "MENU"-knappen, som ligger bredvid "SOURCE" knappen. Varje tryck på knappen "Meny" cykler genom en lista på sju olika alternativ. Dessa är kontrast, ljusstyrka, färg, nyans, skärpa, mode och reset default. När ett av sju alternativ väljs och visas på skärmen, tryck "UPP" eller "NER" knapparna för att ändra inställningen.
4

Ändra DVD spelas på Hummer nackstöd skärmar av trycka på "Power"-knappen på DVD-läsare, som ligger i mittkonsolen. Tryck på "Mata ut" för att ta bort alla diskar, och sätt i en ny DVD i facket. Läsaren börjar automatiskt spela DVD, och skickar videosignalen till alla headset skärmar inställda på "AV1." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/suvs/119853.html

Previous:
Next:

SUVs

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.