Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Pros & Cons Om Scooters

När gatorna i storstäderna blir igensatt med trafik, och gaspriserna fortsätter att stiga, är många amerikaner överväger att använda skotrar som ett sätt att komma runt. Skotrar är vig, har låga driftskostnader och är lätt att köra. Men skotrar har också nackdelar. För att fatta ett välgrundat beslut om huruvida en skoter kommer att fungera för dig, noggrant överväga alla de positiva och negativa av denna typ av transporter. Låga inköpspriset

Skotrar kostar mycket mindre än bilar eller motorcyklar. Priserna varierar vanligtvis från $ 825 till $ 5000 för en ny maskin, även om vissa scooter modeller kan kosta så mycket som $ 11.000. De mest kända skoter tillverkare är japanska, inklusive Yamaha, Suzuki och Honda.
Låga driftskostnader

En av de främsta anledningarna till varför asiater och européer som skotrar är att de är billiga att köpa och de har låga driftskostnader eftersom de får bra gas körsträcka och har låga försäkringspremier. Några skotrar gör så många som 100 miles per gallon, en siffra bortom räckhåll för även de mest miljövänliga bilar, åtminstone i början av 2011. En dyr försäkring kommer inte kosta dig mer än $ 120 per år, vilket också är mycket lägre än för bilar, enligt The Fun Times Guide, en webbplats som ger tips om produkter och tjänster.

Dålig Highway Expirience

Eftersom skotrar har små hjul, kan de vara farligt att köra på motorvägar. Också, eftersom skotern är den minsta bilen som du kan köra på en motorväg, är chansen att du allvarligt skadad om den är delaktig i en krasch är mycket höga.
Väderberoende

När temperaturen sjunker eller det börjar regna, kör en skoter kan bli en smärtsam upplevelse. Eftersom du inte har skydd mot dåligt väder som en bil erbjuder, kan du inte köra långa sträckor i dåliga väderförhållanden. Men när vädret är bra, kör en skoter, särskilt på landsbygden eller längs en park kan vara en trevlig tidsfördriv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120819.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.