Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur fixar Ström Stolar

Medicare Part B omfattar all varaktig medicinsk utrustning, inklusive makt stolar. Om din elrullstol är en medicinsk nödvändighet, kan Medicare täcka kostnaden för alla reparationer till enheten. För att ansöka om Medicare Part B, måste din läkare utfärda ett intyg om medicinsk nödvändighet. Om du inte är berättigad till Medicare Part B och du måste fixa din elrullstol, bör du granska produktens tillverkarens garanti. Om din elrullstol är inte längre omfattas av garanti, kan du behöva felsöka för att lösa ett mindre problem. Saker du behöver
Duk
Bomullspinne
utbytessäkring om nödvändigt
Ersättningsbatteri om nödvändigt
Visa fler instruktioner
1

Använd en trasa att rengöra alla kontakter, inklusive motor-kontakt och elmanövrerad stol kontakt. Smuts och skräp kan fastna i kontakterna, vilket resulterar i en trög eller obrukbar enhet.
2

Kontrollera basen av joysticken för hinder. En blockerad joystick controller kan störa navigation. Använd en bomullspinne för att avlägsna ansamling av smuts och skräp.
3

Byt ut en trasig säkring. Om batteriet inte hålla laddningen, är det oftast ett tecken på en trasig säkring. Öppna huvudfönstret kontrollpanelen på din elrullstol, sedan undersöka varje säkring. Ta bort den trasiga säkringen och ersätt med en ny säkring. Även många makt stolar använder 2,5 ampere säkringar, bör du rådgöra med din instruktionsbok för korrekt utbytessäkring.
4

ersätta en defekt batteri. Om ditt batteri är ett år gammal, kan den behöva bytas ut. Om du överladdas batteriet eller använda en laddare annan än tillverkaren godkänd laddare kan batteriet behöver bytas. Batterier får inte vara motiverad av tillverkaren.
5

Återställ elrullstol. En brytare resa kan indikera en överarbetad batteri eller motor. Tryck på "Reset"-knappen för att återställa strömmen till en felande enheten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120782.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.