Så monterar du ett Roll-Up Markis

Lägga till en roll-up väska markis till din husbil eller släpvagn är en relativt billig tillägg som ger dig en utökad utomhus vardagsrum medan på vägen. Det kan ge en täckt plats för att laga mat utomhus samt erbjuda skydd från elementen. Montering ett nytt förtält och montera den till din enhet är lättare med två vuxna och tar ungefär en timme. De flesta markiser kommer med allt material som du behöver för installation. Saker du behöver Sida 2 snickare rör
1 Skruvar kontakt
och muttrar
borrspets skruvar, # 6 av 1/2-tums
Plåtskruvar # 8 av 3/4 -tums
Drill
Måttband
Visa fler instruktioner
en

Skjut i den bit in i en ände av varje snickare röret för att bilda den främre stången. Fäst skruvar, brickor och låsmuttrar genom rören och kopplingen bit. Dra åt att säkra.
2

Rulla ut markisen och sprider ut den på en ren yta med undersidan uppåt. Skjut kanten av markisen i den främre baren.
3

Rulla markis upp i den bifogade påsen. Zip påsen stängd.
4

Skjut vinyl slang från förtältet påsen i skenan ansluten till din husbil. Screw en skruv borrspets ca 3 inches från varje ände av markisen skenan för att fästa påsen på plats.
5

fast den övre markis sockets direkt under markis järnväg med plåtskruvar. Rikta in kontakterna med ändarna av förtältet väskan. Face uttagsarrangemangen spåren ner.
6

Mått ca 50 inches under förtältet järnväg, direkt under det övre uttag. Fäst den nedre uttag med plåtskruvar. Face uttagsarrangemangen spåren upp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/recreational-vehicles/118764.html

Previous:
Next:

fritidsfordon

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.