Problem med en Ford Edge 6 CD-växlare

Ford Edge crossover har en in-dash sex-CD-växlare. Många Ford ägare har rapporterat problem med CD-växlare, som kom standard i andra modell Ford fordon. Vanliga problem inkluderade skivor fastnar eller inte laddas ordentligt. Laddar Fel

Ford Edge ägare rapporterar att när de fyller upp sex-CD-växlare, kommer skivorna inte spela och flera felmeddelanden visas på digital avläsning. Försök att mata ut skivor ofta inte fungerar. Detta problem har rapporterats i nya och äldre Ford Edge fordon och kan orsakas av en CD som inte laddar ordentligt. Dessa fel kan också orsakas av felaktigt inmatade systemkoder.
CD Fel

Vissa Ford Edge ägare har rapporterat att deras CD-spelaren plötsligt kommer att sluta arbeta och läsa "CD Error "när de försöker att spela CD-skivor som har suttit i växlaren. Försök att mata ut och ladda om alla CD-skivor. Nr 1 och nr 6 slots har enligt uppgift de flesta problem med att läsa CD-skivor.
Stuck CD

CDs ofta fastnar i Ford Edge CD-växlare , och systemet inte kommer att erkänna förekomsten av den fastnat CD. Detta kan vara relaterat till en böjd bit i systemet, eller det kan bero på hemgjord CD-etiketter som lossnar och få fastnat i CD-växlaren.
Uteffekt

Den sex-CD-växlare är enligt uppgift en låg-output system och ljudet kanske inte är så stark som vissa mer avancerade system. Ford tillskriver denna fråga ljudkvaliteten på musiken som spelas.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/116148.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.