Hur man mäter Trailer Skärmar

Trailer fendrar tjänar ett dubbelt syfte. De fendrar skydda andra förare från skräp och lera att däcket lyfter från vägen och kastar bakåt. Däcken vända framåt i rörelse och fender fångar merparten av de poster som däcken roterar. Skärmar fäster släpets sidor att stärka ramen och ge stöd åt sidorna. De tyngsta objekt på en last placeras över axlarna nära fendrar, vilket är den starkaste punkten i en släpvagn. Efter flera års användning, fendrar rost på grund av fuktiga förhållanden och behöver bytas. Saker du behöver
tunn metall måttband
Yardstick
Visa fler instruktioner
enkelaxel släpvagnar
1

Placera spetsen på måttbandet på insidan av stänkskärmen ovanför däcket. Dra måttbandet till utsidan av fendern att erhålla fender bredd.
2

Mät omkretsen av fendern genom att placera spetsen måttband på den nedre bakre delen av stänkskärmen. Sträck bandet upp och över toppen till framkant framskärm.
3

Flytta spetsen på måttbandet till det nedre vänstra kanten av fender. Dra måttbandet rakt över i en horisontell linje till nedre högra kanten på framskärm för att få längden.
Flera kärror
4

Mät bredden på fender från insidan till utsidan över däcket.
5

mäta längden på en multipel släpvagn genom att klippa ett måttband änden på nedre vänstra sidan. Dra måttbandet till det högra nedre fender sida i en horisontell linje för att få fender längd.
6

Håll en måttstock under fender horisontellt röra både fram-och baksidan av fender. Placera ett måttband i centrum av fendern och dra den rakt ned vertikalt till måttstock. Läs mätningen vid korsningen av måttstock och måttband för fender höjden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/other-autos/114334.html

Previous:
Next:

Andra Autos

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.