Hur man använder en Prius AC

Toyota Prius är en elhybrid medelstor bil som kommer i både kombi och kompakta modeller sedanmodell . Prius är speciellt populär bland människor som är miljömedvetna , eftersom Prius är en av de renaste fordonen på marknaden , enligt Naturvårdsverket . Prius AC eller luftkonditionering , fungerar som många konditionering bil luftsystem och är speciellt konstruerad för att spara på koldioxidutsläppen . Instruktioner
1

Leta kabinen ikonen luften funktionen på instrumentbrädan . Det visar två bilar . Den till höger har en pil inne i bilen indikerar inre cirkulation och bilen till vänster har en pil som kommer från utsidan in i det inre , vilket indikerar friskluft tas utanför som omsätts inom fordonet .
2 < p > Bestäm om du vill att air condition utomhusluft eller luft i bilen . För att göra det tidigare , tryck på höger sida av vippan. För att göra det senare , trycker på vänster sida .
3

Hitta klustret knappen på höger sida om ratten . På botten av denna multi - användning knappen blir temperaturkontroll , märkt " temp " , med en pil går ner och en pil går upp . Genom att trycka på nedåtpilen kommer att sänka temperaturen i bilen , och pil kommer att höja temperaturen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105534.html

Previous:
Next:

hybridbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.