Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur kan jag lyfter min 1993 Ford F-350?

Ford F-350 super-duty pickup, ett kraftfullt verktyg i många rättigheter, fortfarande åtnjuter anpassning, särskilt installation av kit fjädring lift som är lätt tillgängliga från en antal tillverkare. Inte bara installera en suspension lift på din F-350 gör det möjligt att lägga mer högväxt däck och möjliggöra ökad markfrigång när terrängkörning, men det ger också trucken en mer naturlig hållning för att gratulera sin större struktur. Saker du behöver
Ordet jack utformad för lyfts pickup lastbilar
1/2-tums socket set med breaker bar
Jack står
Visa fler instruktioner
Installera den bakre änden Lift Utrustning
1

Jack upp på baksidan av lastbilen och placera pallbockar under ramens stöttningspunkter. Suspensionen måste vara helt från marken och stöds för demontering och montering av främre och bakre fjädring.
2

Ta bort de bakre däck och fälgar från lastbilen. Installationen kan utföras på ena sidan av trucken i taget, om det behövs. Om så är fallet, ta bort bakhjulet från lastbilen på bara en sida. Addera 3

Placera domkraften under bakaxeln för att förhindra förflyttning av axeln när uppskovet avlägsnas, men inte komprimera de upphängningsfjädrarna. Börja ta bort U-bultarna som håller bakaxeln på fjädring, sedan ta bort den gamla stötdämparen. Du kommer att installera hiss block mellan axel och bladfjädrar för att åstadkomma påkörning hiss.
4

Installera påkörning block fjädring lyft med de nya U-bultar som medföljer hissen kit. Du kan inte återanvända de gamla U-bultarna. Dra åt bultarna och sedan installera den nya stötdämparen.
5

Installera den nya, större hjul och däck. Du kommer att upprepa samma process på den motsatta sidan. När bakfjädringen är på plats, sänk bilen till marken och jack upp fordonets front.
Installera Front End Lift
6

Support framsidan av F-350 på pallbockar bakom de främre fjädrarna, ta sedan bort spåret bar och främre däck från båda sidor.
7

Ta bort länkarna krängningshämmare på båda sidor av den främre hjulupphängningen, lämnar dem fäst vid ramen. Stöd framaxeln på förarsidan med domkraft, och sedan ta bort U-bultarna och chock.
8

Släpp trycket på domkraft, så att axeln sakta sänka till marken . Detta kommer att släppa spänningen på förarsidan våren, så att det kan tas bort. Montera lyften våren i den gamla fjädern plats, sedan försiktigt Bocka upp axeln igen.
9

Installera de nya U-bultar som medföljer hissen kit samt nya stötdämpare. När färdig på förarsidan, utföra samma process på passagerarsidan av lastbilen.
10

Återanslut krängningshämmare länkar, sedan installera de förskjutna hex kammar medföljer kitet på spåret bar enligt de ingående instruktioner. När klar, installerar däcken på båda sidor om lastbilen och försiktigt sänka den till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103241.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.