Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> 4X4 >> Content

Hur vill bifoga en vinschkabel

En felaktigt installerad vinsch kabel kan orsaka allvarlig skada för någon i området för vinsch eller orsaka allvarliga skador på föremål nära vinschen. Det är viktigt att förstå att den anslutande punkten som håller alldeles i slutet av en vinsch kabel till vinschen själv faktiskt inte stödja vikten av en last drog med vinschen, håller det bara kabeln i position att hålla den från att glida av vinschen när kabeln är fullt utsträckt. Korrekt spänning på linjen garanterar säkerheten för dig och andra som arbetar inom området för vinschen. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Spärrskaft
Stålborste
Gänglåsning tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Vrid de två skruvarna som håller kabelklämman på storleken på kabeltrumman moturs med en hylsa fäst vid en spärrhake handtag. Avlägsna bultarna och ställ in kabeln klämma åt sidan.
2

Kör en stålborste över gängorna båda bultarna tills gängorna är fria från smuts och korrosion. Applicera tre droppar gänglåsning tätningsmedel på gängorna på varje bult. Stå bultarna upprätt. Addera 3

Slide ena änden av vinschen kabeln genom ett hål i sidan av vinschtrumman. Dra tre inches av kabeln genom hålet. Ställ in kabelklämman över änden av kabeln. Skjut kabelklämma och kabeländen tight till ytterkanten av vinschtrumman.
4

Trä ena Gänglåsning belagd bult i varje gängat vinschtrumma hål. Dra åt bultarna med spärrskaft för att fästa kabeln till vinschen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/4x4/103240.html

Previous:
Next:

4X4

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.