Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur hitta en Offset Factory Wheel

Begreppet hjulet offset avser stället för monterade däcket i förhållande till fordonets upphängning. Offset representerar avståndet mellan navet monteringsytan och mitten av fälgen. Fälgar har kan en positiv förskjutning, en negativ offset eller ingen förskjutning som helst, som vanligtvis kallas noll offset. Alla fordon fälgar har någon typ av hjul offset, oavsett om de är fabriken eller eftermarknaden. Att köpa ett hjul med rätt fabriken offset för att matcha ditt fordon innebär att bestämma vad din hjulets offset är och hitta en match. Instruktioner
en

avgöra vilken typ av offset din fabrik fälgar har genom att mäta bredden av fälgen, sedan mäta backspace av fälgen. Dividera fälgbredd med två, vilket är ditt mittlinje. Subtrahera mittlinjen från backsteg. Ett negativt tal innebär en negativ offset, är ett positivt tal en positiv förskjutning. De förskjutna Siffrorna hänvisar till där navet monteringsytan ligger i förhållande till mittlinjen av fälgen.
2

Kontakta lokala återförsäljare för ditt fordons tillverkaren och fråga om att köpa en ersättare fälg för din bil . Berätta återförsäljaravtalet grundläggande information om ditt fordon, liksom vilken typ av offset fälg har. Återförsäljaravtalet bör kunna förse dig med en offset fabriken hjul.
3

Gå till din lokala skroten och leta efter en bil med fälgar identisk med din. När du har hittat rätt fälgar, mäta dem att se till att offset är en riktig match till din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/102055.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.