Hur man håller buggar ur ett fordon

Insekter är en del av naturen och helst det är där de kommer att stanna. Men det finns ett antal saker du kan göra för att minska risken för ett angrepp på din bil. Medan en eller två buggar inte kan vara av mycket oro, kanske du känner annorlunda om en koloni av myror var att ta upp bosättning i bilen. Saker du behöver
Vakuum
Rug renare
Insektsmedel
Visa fler instruktioner
1

Rengör din bil regelbundet. Ta bort eventuellt skräp, överflödigt papper eller kartong som kan bli bra bomaterial för en mängd buggar. Ta extra tid och se till att din bil är rengöras efter en tur till stranden eller om du spenderar någon tid på en campingplats.
2

bort golvmattor från bilen och vakuum både mattor och mattor inne bilen. Om de är mycket smutsiga schampo mattor och mattor med en matta renare. Du kan även schampo trasa bilsäten samtidigt.
3

Spray liten mängd insektsmedel inne i bilen, tillräckligt för att hindra insekter från att komma in din bil men inte tillräckligt för att övermanna dig med lukt. Spraya insektsmedel i ytterkanten av bilen när den står parkerad på natten. Om du parkera bilen i ett garage spraya insektsmedel längs golvet i några ingångar till garaget.
4

Håll bilen ren regelbundet och du bör kunna eliminera risken för eventuella insekter från lever inuti din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131952.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.