Hur man kan stoppa bilen Rust

Bil rost kan orsaka stora kroppen skador som kan bli kostsamt att reparera. Ju äldre bilen blir, desto större risk att det blir för rost. Om rost påverkar ditt fordon, kan det allvarligt förringa värdet och gör det svårt att sälja. För att stoppa rost, regelbundet kontrollera din bil för tidiga tecken på rost skador. Saker du behöver
Auto måla
Sandpapper
makt bricka
Rug shampooer
Visa fler instruktioner
1

Titta på områden av bilens kropp som är mest benägna att rosta skada. Dessa inkluderar hjulhusen, fendrar och framändan. Eftersom rost orsakas ofta av marker i lacken och skråmor som sker från väg skräp, dessa områden är mest mottagliga.
2

Använd billackskvalitet att röra upp några marker du stöter på efter att ha granskat ditt fordon. Chips kan förvärras och leda till rost om de inte omfattas snabbt. Om du inte har någon matchande färg hands, använd genomskinligt nagellack.
3

Slipa några hack med ytrost. Använd 220-slippapper för att komma ner till plåten. Du kan sedan använda auto färg för att täcka den lucka som du har gjort.
4

Rengör underredet. Power-tvätta hjulhusen och undersidan för att bli av med någon caked lera smuts. Smuts kan hålla i fukt och orsaka rost att visas.
5

Shampoo din matta. För att stoppa rostbildning, tar sig tid under vintermånaderna för att få din auto mattor schamponeras. Den fukt och salter överförts från dina skor kan orsaka rost att bilda under mattor om de inte rengörs ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124915.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.