Hur du ändrar Gas Filler i en 1987 Honda Accord

Bränslepåfyllningsröret på en 1987 Honda Accord är den gummislang som ansluter tanklocket till bensintanken. Denna påfyllningsröret är gjord av gummi och stål, och med tiden kan gummit sönder. Skulle detta hända, så när du fyller upp med gas, kommer bränslet rinna ut på marken. För att åtgärda problemet måste du byta ut gasen filler. Detta projekt tar knappt en timme att slutföra. Saker du behöver
Jack
Jack står
Stoppklossar
platt skruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
träkloss gas
Replacement filler
Visa fler instruktioner
1

stoppklossar Placera hjulet framför och bakom framhjulen på din 1987 Accord. Lyft den bakre änden av bilen med en domkraft. Placera pallbockar under domkraften poäng framför bakhjulen.
2

Öppna dörren bränsletanken och ta bort tanklocket. Unbolt gasen filler från kroppen med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Sätt träkloss på huvudet av domkraften och lyft upp domkraften så det når botten av bensintanken.
3

Unbolt bensintanken remmar från chassit med 3 /8-tums ratchet, förlängning och uttag. Sänk ned tanken ungefär 6 inches med domkraft för att få tillgång till påfyllningsröret. Ta bort slangar gas filler från bensintanken med platt skruvmejsel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra gasen filler bort av tanken och gasen dörren.
4

Installera filler ersättare gas på bensintanken med platt skruvmejsel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft gastank med domkraften och skruva tillbaka den på plats med 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
5

Bolt nacken gasen filler till kroppen med 3/8- tums Ratchet och uttag. Sätt tillbaka tanklocket och stänga gasen dörren. Höj bilen av domkraften står med domkraften. Avlägsna domkraften och sänk Accord till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131018.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.