Hur att hålla möss från att tugga på fordon Wires

Möss kan visas i ett antal platser och de kan orsaka stor skada genom att tugga igenom material. När mössen att bosätta sig i ett fordon, kan de skada materialet på fordonet, men de kan också orsaka elektriska problem bör de tugga igenom trådar. Det bästa sättet att hålla möss från att tugga på fordonets ledningar är att hålla dem borta. Saker du behöver
mus fällor
mus frånstötande
Pepparmintolja
Rags
Eukalyptusolja
Visa fler instruktioner
1

Sök tecken på att möss kan in i ett område där du parkera din bil. Tecken på möss inkluderar mus avföring och områden som har tuggas. Installera en serie av mus fällor i hela garaget och nära de områden som du tror att de kommer in igenom. Om det finns tuggas ut områden i väggarna, patch väggarna när du är säker på mössen har lämnat.
2

Häll en liten mängd av pepparmynta olja på trasor och torka synliga ledningar i motorrummet eller något annat område där de är synliga på din bil. Se till att du torkar bara höljet på själva tråden, gäller inte olja på anslutningarna. Pepparmyntsolja är en mus avskräckande. Efter att du har torkat av bilen ner, häll lite mer pepparmynta olja på trasor och lämna trasor i garaget.
3

Köp en flaska eukalyptusolja och häll en liten mängd i en maträtt och lämna den på en hylla i garaget. Du kan också hälla en liten mängd runt områden där du tror mössen in, liksom runt dörrar inklusive garageport själv. Precis som pepparmyntolja, är eukalyptus en mus avskräckande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131953.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.