Hur man tar bort Truck Windows

Ta lastbil fönster kan vara en skrämmande uppgift om du aldrig har tagit den innan. Det finns inga genvägar till att ta bort fönstren från en lastbil. Hela dörrpanelen måste tas bort för att ta ut genom fönstret. Det är bäst att ha två personer för det här jobbet eftersom panelen och fönsterglas kan vara tungt. Om aktuellt fönster har äventyrats, men du vill få denna uppgift taken tas om hand så fort som möjligt. Saker du behöver
Skruvmejsel
brytjärnet
Fönstervev låsringen verktyg
Visa fler instruktioner
1

rulla ner fönstret och ta bort fönstret handtaget genom att vrida den i riktning mot armen med ett fönster vev snäppring verktyg. Trafikerar plasthandtag täcka bort från dörren för hand och släpp klippen i locket med en skruvmejsel.
2

Skruva Phillips skruvar från dörrhandtaget. Skjut armstödet mot baksidan av bilen för att ta bort den från dörrpanelen. Dra plasten panelen som täcker spegeln bultarna med ett spett och pop off.
3

Skjut en bändjärn mellan ramen av dörren och dörrpanelen och bända bort alla clipsen håller dörrpanelen på plats. Lyft luckan uppåt och haka av den från fönstret läppen.
4

Skruva den inre panelen med en Phillips skruvmejsel och placera klippen håller fönsterrutan på plats. Släppa fönstret klipp för hand och dra upp försiktigt på glaset panel för att frigöra den från fönstret.
5

Håll glaset på ena sidan medan någon annan håller den andra sidan. Dra upp och ta bort fönstret från dörrpanelen på trucken. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130915.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.