Min 1986 Nissan 300ZX startar inte

Den 300ZX är en sportbil tillverkad av Nissan. Medan bilen har tjänat erkännande i vissa arenor som en av de bästa sportbilar i världen, är det fortfarande känsligt för bil problem som alla andra fordon. Lyckligtvis kan diagnostisera en icke-start motor på 1986 Nissan 300ZX brukar inskränkas till ett fåtal komponenter. Instruktioner
Tändning går inte att slå
1

Kontrollera din nyckel för att se till att du använder rätt nyckel. Titta in tändningen och se om du kan se något hindrar antändning.
2

prova att starta bilen med en annan tangent, speciellt om du använder en extra uppsättning nycklar. Dubbel uppsättning nycklar kan ibland inte fungerar.
3

Vrid ratten från sida till sida när du startar tändningen. Ibland bilar inte starta eftersom ratten är låst. Vrida ratten när du startar tändningen kommer att låsa ratten.
Motorn inte Crank
4

Öppna huven på 300ZX. Kontrollera anslutningarna för batterienheten. Se till att både den negativa kabeln och pluskabeln är fästa vid batteripolerna. Inspektera kablar och batteriet för korrosion och hål. Försök att starta bilen.
5

Prova starthjälp batteriet med ett annat fordon om bilen inte startar. Se till att den andra bilen har ett bra batteri. Försök att starta bilen.
6

Ersätt batteriet med ett nytt batteri om starthjälp bilen inte löser problemet. Om bilen ändå inte startar, kontakta en mekaniker som problemet kan ligga i generatorn. Försök inte att diagnostisera och åtgärda generatorn om du inte är en skicklig mekaniker.
Motorn inte Crank
7

Kontrollera bränslenivån i bränsletanken. Låg bränsle är en vanlig orsak till en bil inte startar. Lägg bränsle till din tank och försöker starta tändningen.
8

Öppna huven och hitta tändstiftet. Inspektera tändstiftet för korrosion och en ren anslutning. Köp en gnista testare och testa tändstiftet för att se till att den är funktionell.
9

Kontrollera kamremmen sitter under huven. Ta bort locket kamremmen och se till kamremmen är intakt. Konsultera en professionell mekaniker om du märker kamremmen har hoppat ur plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129341.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.