Om företag Auto Garanti

auto garantier är ungefär som sjukförsäkringen. Garantier köps som en försäkring mot stora reparationer räkningar när auto har mekaniska problem. Ansedda automatisk garanti bolag är oftast medlemmar av Automotive Garanti och serviceavtal Association (AWSCA) och är bundna av de etiska reglerna i organisationen. Emissionsgarantier och Erbjudanden

bil garanti politik tecknas av försäkringsbolag, är på samma sätt hälsopolitik garanterad.
Betyg

Underwriting företag är rankade på samma alfabetisk skala som liv-och olycksfallsförsäkring. En A + ranking är den högsta nivån och anses guldmyntfoten.
Täckning

automatisk garanti politik skiljer sig mycket i täckning. Stötfångare till stötfångare politik täcka allt, medan specialiserade politiken är skrivna för isolerade delar av bilen, såsom överföring eller motorn.
Kostnad

fler objekt täcks av automatisk garanti, desto dyrare politiken. Policyn för äldre bilar är dyrare eftersom det finns en större chans att försäkringsgivaren kan krävas för att betala för reparationer. När en bil uppnår en viss ålder (och ackumuleras en viss körsträcka), måste den samhällsekonomiska nytta av att köpa en automatisk garanti undersökas. Addera Ny bil utökade garantier

Nya bilar säljs med en garanti som standard. Detta mäts normalt för varje del och systemet med ett visst antal månader eller ackumulerad körsträcka. Många auto återförsäljare erbjuder möjligheter auto köparen att förlänga utgångna garantin för en extra avgift, som bestäms av vilken typ av bil, ålder och mätarställning.
Eftermarknaden auto garantier

automatisk garanti politik (även kallad fordon serviceavtal) kan köpas för äldre bilar med utgångna garantier eller fordon som aldrig omfattas av utökade garantier. Denna politik kallas "eftermarknad" politik. Varje automatisk garanti bolag fastställer regler för fordon täckning. Den AWSCA, bildades 2007, utvecklar branschgemensamma standarder för självreglering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124562.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.