Hur hittar man rätt Battery Size Car

En bil batteri är en av de poster som kommer att behöva bytas ut då och då under fordonets livslängd, och det är säkert bättre att göra det innan du är kvar strandsatta någonstans med ett dött batteri. Om din bil batteriet är i behov av utbyte, är det första steget i processen att hitta rätt storlek batteri för din visst märke och modell av fordon. Instruktioner
1

Läs bilens manual och registrera batterispecifikationer. Specifikt söker du vad som kallas den grupp storleken på batteriet. Denna kod, som består av antingen siffror eller siffror och bokstäver, är vad som kommer att leda dig till rätt storlek bilbatteri.
2

Gå till en Biltema om du inte har en bruksanvisning för din bil och be en kontorist där för att leta upp den speciell för ditt batteri. Du kommer att behöva veta året, märke och modell av din bil. Expediten kommer då att kunna ge dig rätt kod gruppstorlek.
3

Titta på ditt nuvarande batteri för informationen så länge som det är den ursprungliga batteri installeras av fabriken. Ofta gruppstorlek är de kallstart (CCA), och längden på garantin tryckt på batteriet.
4

Ring eller besök en bilhandlare som säljer ditt bilmärke. Be för reservdelar och service avdelning och säger att du behöver rätt kod gruppstorlek för din modell bil. Du kanske vill få den här koden och köpa ditt batteri håll - återförsäljare är ökända för att ha mycket höga priser Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/125565.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.