Glidhammare Använder

glidhammare är inte en hammare, men är ett verktyg som hjälper till att dra kullager och skruvar ur fordon, delar som är svåra att dra i bilen. Hammaren hjälper också till att fixa bilen bucklor. Handtaget, vikt, muttern, skruva och tråden är de grundläggande delarna av en glidhammare. Handtaget har ett gummerat grepp som minskar risken för halka. Skjut slägga

En bild slägga minskar risken och tid konsumeras av regelbundna hammare. Skjut släde har en linjär rörelse som ger precision effekt att köra stift. I sin tur bidrar de direkta linjära effekten gör tuffa underhåll jobb enklare, säkrare och snabbare. En bild slägga levererar kraftfull effekt för extrema applikationer och är idealisk för specialiserade reparationer och underhåll i fält. Addera Dent Pulling Slide Hammers

En bild buckla dra hammare verk genom att fästa en tapp in i ytan av en bil kroppens bucklig yta. Som glidmekanismen rör sig bort från bilen, dyker den kraft mindre bucklor ur fendrar, paneler kvartalet och dörrar, till exempel. Användaren kan lätt dra en buckla utåt från en bil. Verktyget hjälper till att öka produktiviteten, eftersom den möjliggör enkel borttagning av bucklor på paneler av fordonen.
Pulling Gears

Motor och växellåda fordon har redskap som finns krafter på kugghjulsaxlar. Ta bort dem kan vara svårt, och mekanik kan växeln skadas eller axlar om de ansöker kraft ojämnt. Bända på dem eller stansa ut dem kan skada motorn. Slide slägga är användbara för denna uppgift. Verktyget är effektivt för växel-dra och det sparar pengar och tid. En bild slägga gör uppgiften utan att skada motorn, kugghjul eller axlar.
Bakaxel Avdragare

En glidhammare bakaxel avdragare gör det enkelt att ta bort bakaxeln kullager. Fläns typ bakaxel och lager på sena modellbilar personbilar och lastbilar är svåra att ta bort. En glidhammare hjälper slutföra uppgiften lätt och snabbt. Det ger mjuk, jämn drift och hjälper till att avlägsna semi flytande bakaxellagringar säkert. En glidhammare sparar tid och ökar produktiviteten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131906.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.