Hur man byter en bakljusaggregat på en 1998 CR-V

Alla fordonsägare vet att ibland det oväntade kan hända och skador kan uppstå på din bil. En vanlig typ av skador på fordon är strålkastare och bakljus skador. Lyckligtvis kan du ersätta en bakljusaggregat om 1998 Honda CR-V hemma med de rätta stegen. Byta det själv kommer att spara tid och pengar. Saker du behöver
Hylsnyckel
ersätter taillamp montering
Visa fler instruktioner
1

Öppna hissen gate.
2

Skruva loss de tre skruvarna som håller bakljus montering på plats med hjälp av en hylsnyckel.
3

Dra bakljus församling från den bakre stolpen.
4

Koppla kablaget som ger ström till hela lampenheten genom att dra plast isär kontakterna.
5

Kontrollera om ersättning taillamp aggregatet levereras med glödlampor. Om den inte gör det, måste du ta bort glödlamporna från den gamla enheten och installera dem på den nya. Om den gör det, gå vidare till steg 7.
6

Rotera uttag moturs för att ta bort de gamla glödlampor, drar dem ur lampaggregatet. Ta lökarna från de uttag genom att dra dem rakt ut, och sätt lökarna i de nya kontakter som följde med ersättande taillamp församling. Sätt i uttag och lökar i lampaggregatet och vrid dem medurs för att låsa dem på plats.
7

Anslut kablaget till den nya lampenheten genom att ansluta plastkopplingar. Placera bakljus församlingen tillbaka på fordonet och fäst den med de tre skruvarna du tog bort tidigare. Stäng hissen gate och testa nya taillamp församling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129683.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.