Hur man använder bättringsfärg på ett fordon

hålla din bil ser nya är viktigt att dess andrahandsvärde. Under loppet av livet av ett fordon, kommer det få mindre repor och chips från väg skräp eller filialer. Du behöver rätta till skador på fordonet färg innan rost kan ställa in eller flera färgen börjar chip gratis. Lära sig att använda bättringsfärg på ett fordon är lätt och hjälper dig att behålla din bils utseende och värde. Saker du behöver
Automotive lack tunnare
2 rena mjuka trasor
Primer
Automotive Bättringsfärg
Automotive klarlack
Rubbing
Visa mer instruktioner
1

Rengör området där du behöver ansöka bättringsfärg genom att öppna flaskan med bil thinner, täcker toppen med en ren mjuk trasa och snabbt tippa flaskan upp och ner för att få en liten mängd av den tunnare på trasan. Torka av området med trasa för att ta bort all färg eller skräp från skadan. Låt torka i 20 minuter.
2

Placera locket tillbaka på din flaska thinner och öppna paint penna eller pensel flaska bättringsfärg. Öva målning på sidorna av thinner flaskan så att du får en känsla för hur färgen kommer att flöda. Använd en badda rörelse även med en pensel, vill du inte använda en pensel-typ stroke eftersom detta kommer att lämna märken på ytan.
3

Dab färgen på det skadade området. Låt inte någon komma på den ursprungliga färgen på fordonet. Fyll skadade området helt, med tunna skikt. Låt torka enligt instruktionerna på färgen du använder.
4

täcka området med ett tunt lager av fordonsindustrin klarlack. De flesta auto leverans butiker säljer små sprayburkar som du kan använda för att göra detta effektivt och utan risk för bubblande som kan komma från att använda en borste för att applicera en flytande klarlack. En kort spray är allt som det tar. Oroa dig inte om du får några på den ursprungliga färgen på din bil.
5

Öppna din burk gnugga förening och placera en liten mängd av en ren, mjuk trasa. Gnid föreningen över den torra bättringsfärg. Gnid i en cirkulär rörelse i ca tio minuter, eller tills gnugga föreningen börjar utveckla en glans som är nära att matcha glansen hos den ursprungliga billack. Låt torka fyra till sex timmar i skuggan innan vaxning eller tvätta bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124482.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.