Takluckan på min 1996 Jaguar stänger inte

I 1996 års Jaguar är en lyx fordon från en brittisk biltillverkare Jaguar Cars Ltd Vissa bilar är utrustade med den sportpaketet, som inkluderar en taklucka. Takluckan drivs av tillgång och trycka på en strömbrytare placerad inuti fordonet. Luckan kommer att misslyckas att stänga och fungera om spåren av takluckan är slitna, det finns smuts uppbyggd eller strömmen inte levereras till fordonet. Inspektera takluckan spåret och säkerställa makten går till bilen för att stänga takluckan på 1996 Jaguar. Saker du behöver
Spray smörjmedel
Pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

torka banan av takluckan med en fuktad pappershandduk för att avlägsna eventuell smuts .
2

Dra solskyddet till fullo exponera takluckan. Ett parasoll som inte är helt dras tillbaka kan orsaka takluckan att i förtid avbryta och inte nära.
3

Spray ett smörjmedel i spåren av takluckan. Spreja smörjolja kan hittas på de flesta järnaffärer.
4

Vänd bilen på. Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid till "ACC" eller "ON" för att säkerställa strömtillförsel till fordonet.
5

Ta din bil till en Jaguar återförsäljare eller mekaniker för diagnos och reparera. En trasig säkring eller motor som har misslyckats är vanliga problem förknippade med Jaguar soltak driftstörningar. En mekaniker kan lokalisera problemet och reparera det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130696.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.