Hur du håller Rust från bilen

De kemikalier som används på vägarna under vintern äta bort på bilens underrede. Det kan skapa små gropar där vatten kan samlas och så småningom orsaka rost. Dyra kaross och ommålning är det enda sättet att stoppa rost. Genom att lägga gummerad underbeläggning, kan du skydda din bil från skador orsakade av frätande vägsalt och undvika kostsamma reparationer. Saker du behöver
Gummerade undercoating
Maskeringstejp mask
ansiktsmask
Visa fler instruktioner
1

Köp färdiga att använda flexibla, gummerad underbeläggning i en aerosolburk. Välj en underull färg som matchar bilens färg så nära som möjligt.
2

Välj en dag när temperaturen är 70 grader F eller högre. Applicera underbeläggningen i ett uppvärmt garage under kallare årstider. Addera 3

Ta bilen till biltvätt på en mild, torr dag. Har underredet "beskjutna" med en högtryckstvätt för att avlägsna alla spår av salt och kemiska avisningsmedel. Se till det inre av fendrar och stötfångare är trycket tvättas.
4

Kontrollera de områden som ska besprutas är rena och torra. Klistra över de omgivande målade områden för att skydda dem från någon översprayning av underbeläggning.
5

Skaka burken med underbeläggning i 3 till 5 minuter för att blanda den gummerade elementet och drivmedlet väl. Gör till vikten av innehållet i burken känns jämnt fördelat i burken.
6

Använd andningsskydd ansiktsmask. Spraya underredsbehandling bakom stänkskydd, upp inuti fender brunnar och längs rocker paneler där salt, vatten och kemikalier från vägen stänka upp och samla. Täck områdena väl i ett jämnt lager.
7

Låt underbeläggning torka ordentligt. Ta bort maskeringstejpen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124045.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.