Hur Spot Tecken ditt bilbatteri är dött

Din bilens förmåga att fungera beror på livet av sitt batteri. Om batteriet blir dåligt, kan bilen inte startar eller det kanske fungerar med reducerad prestanda. Bara för att din bil inte startar om, betyder inte nödvändigtvis att batteriet slocknade. Instruktioner
1

Håll ett öga på bilens prestanda. När ditt batteri förlorar makt, kanske du märker att dina strålkastare ser dimmer eller växlar bilen tonhöjd när du slår på luftkonditioneringen. Ett annat tecken kan vara ett reducerat luftflöde när du vrider ventilen på.
2

försök starta bilen. När du vrider på nyckeln du får höra ett upprepat fästing eller inget ljud. Batteriet fungerar om bilen försöker vända.
3

Slå på strålkastarna eller radio för att kontrollera batteriet. Ett batteri behöver mer ström för att starta bilen än att driva dessa extra delar. Du kan också kolla om din klocka visar på panelen eller om din inredning tänds. Om alla dessa verk, kanske behöver du bara ladda batteriet.
4

Öppna huven, lokalisera batteriet och kontrollera andra orsaker. Korroderat batteri inlägg och dåliga anslutningar förhindrar batteriet från att fungera korrekt.
5

Test laddningen av bilbatteriet med en multimeter. Om du inte har en multimeter, ta den till ett ställe som säljer batterier. Generellt butik erbjuder att kontrollera detta gratis.
6

Transfer batterierna från en bil till en annan. Försök att starta både bilar och se vad som händer. Om den andra personens bil startar med batteriet eller bilen startar inte med deras, måste du fortsätta leta efter källan till problemet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123978.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.