Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Bad fläckar från vinyl i bilar

Vinyl är en typ av plast tillverkad av polyvinylklorid. Biltillverkare använder vinyl för att täcka de platser i bilar på grund av dess låga kostnader och hög slitstyrka. Även detta material är vattentät, kan bläck, färg, fett och livsmedel färgas det. Lämnar fönstren öppna eller suffletten nere kan utsätta vinylsäten till smuts, sot och våta löv, som kan orsaka mögel uppbyggd. Fläckar kan sänka värdet och minska det estetiska utseendet på en bil. Saker du behöver
skopor till diskmedel
mikrofiberduk
Microfiber handdukar
Vinyl Cleaner Review mjuk borste
Ammoniak
Ink Remover Review SPACKEL
Dammsugare
Visa fler instruktioner
Rengöring Smuts, Läppstift, hudlotion, Latex-baserad färg eller fläckar Ketchup
1

Vakuum bort lös smuts, smulor och skräp från vinyl säten i din bil eller båt.
2

Fyll en hink till hälften med varmt vatten. Lägg diskmedel och skaka vattnet tills det blir tvål. Tillsätt mer vatten för att fylla hinken.
3

Doppa penseln i vatten och skrubba fläcken med lätt tryck. Rensa bort eventuella klumpar av smuts eller löst läppstift rester med en ren microfiber handduk. Torka säten med en ren microfiber handduk.
4

Skölj fläcken med en ren microfiber handduk och rent vatten. Torka fläcken med en annan ren microfiber handduk.
5

Ansök vinylrengöring till det färgade området och skrubba med en microfiber handduk. Skölj med rent vatten och sedan torka området med en ren microfiber handduk. Upprepa detta steg om det behövs.
Rengöring Tar, fett eller oljebaserad färg Fläckar
6

Skrapa bort överflödigt tjära, fett eller klumpar av olja-basfärg med en spackelspade. Applicera slät, jämnt tryck för att undvika punktering eller rivning av vinyl.
7

Torka bort all lös smuts med en ren microfiber handduk och vatten. Spraya vinyl renare på det färgade området. Använd en microfiber handduk för att arbeta vinylrengöring i fläcken för att bryta upp.
8

Skölj bort lös smuts med en ren microfiber handduk och vatten. Upprepa steg 2 vid behov. När fläcken är borta, torka området med en ren microfiber handduk.
Rengöring Mögel
9

Blanda 4 delar vatten och 1 del ammoniak i en hink. Doppa borsten i denna blandning och sedan skrubba mögel-färgade området med borsten. Upprepa tills fläcken har löst.
10

Skölj fläcken med rent vatten och en ren microfiber handduk och torka den med en ren microfiber handduk.
11

Ansök vinylrengöring och skrubba färgade området med en ren microfiber handduk. Skölj och torka området med rent vatten och en ren microfiber handduk.
12

Blanda vatten och diskmedel i en ren hink. Skölj av borsten. Doppa penseln i vatten och diskmedel blandningen och skrubba fläcken.
13

Torka fläcken med rent vatten och en ren microfiber handduk. Torka området med en ren microfiber handduk.
Rengöring Ink eller Ink Stains Marker
14

Spraya fläcken med bläck remover. När bläcket lossnar från vinyl yta, torka bort den med en ren microfiber handduk.
15

Ansök vinylrengöring till det färgade området med en ren microfiber handduk. Skrubba fläcken med handduken tills fläcken har försvunnit.
16

Skölj fläcken med rent vatten och en ren microfiber handduk och torka den med en ren microfiber handduk.
17

Skrubba området bläck färgas med diskmedel och varmt vatten. Torka bort överflödigt tvålvatten och skölj och torka den färgade området med rent vatten och en ren microfiber handduk.
18

Skrubba markör-färgade området med en pensel doppad i en 4-del vatten, 1 -del ammoniaklösning. Skölj fläcken med rent vatten och en ren microfiber handduk och torka den med en ren microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123307.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.