Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Thin Repor i fordon

Gilla det eller inte, är det mycket lätt för bilar att plocka upp repor, även om du är den mest försiktiga föraren. De repor kan helt enkelt bero på vegetationen bredvid vägen eller de kan vara slarvig en skrapa. Det är möjligt att ta bort dessa små repor från lacken utan att behöva ta bilen till en body shop, som kommer att kosta dig mycket mer. Du kommer att behöva en del av samma utrustning som används av de yrkesverksamma för att uppnå lysande finish. Saker du behöver
sprayflaskan 2000-grit vått /torrt sandpapper
Sponge
Buffer
buffertdynan
Rubbing
Handduk nära Old tandborste
polerplatta
polermedel
Visa fler instruktioner
1

Spray färskt vatten på repad yta med en sprayflaska.
2

Wrap 2000 -grit vått /torrt sandpapper runt en svamp kvarter. Spraya papperet med vatten. Gnid in en fram och tillbakagående rörelse över scratch området, fortsätter att spraya pappret och yta. Håll slipa tills repor är nästan borta. Se till att ingen sand eller grus kommer mellan sandpapper och ytan.
3

Bifoga en putsdyna till en buffert maskin. Ansök gnugga föreningen till repad yta. Sprid föreningen runt med putsdyna men inte slå på maskinen.
4

Starta bufferten vid en låg hastighet (1500 rpm) och kör buffert från sida till sida upp och ner, försöker att undvika att köra över på samma ställe två gånger i rad. Fortsätt putsning tills ytan är blank. Rengör eventuellt överskott förening med en ren handduk.
5

Clean förening från besvärliga områden som dörrhandtag med en gammal tandborste.
6

Ändra pad på bufferten till en polering pad. Ansök polervax till repad yta. Sprid föreningen runt med putsdyna men inte slå på maskinen.
7

Starta bufferten vid en låg hastighet (900 rpm) och kör buffert från sida till sida upp och ner, försöker att undvika att köra över på samma ställe två gånger i rad. Torka bort överflödigt förening med handduk och tandborste.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123247.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.