Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Återställa strålkastarglasen

Hazy strålkastarglasen kan leda till försämrad sikt vid mörkerkörning, i regn eller dimma. Köpa en ny strålkastarglaset kan vara kostsamt och installationen kan vara komplicerat och tidskrävande. Lyckligtvis finns det ett antal byggsatser strålkastare restaurering på marknaden som gör att du kan ta bort diset från dina strålkastarglasen och återställa dem till som ny klarhet. Saker du behöver
Pannlampa restaurering kit
Sprayflaska
pappershanddukar
Visa fler instruktioner
1

Köp en strålkastare restaurering kit. Dessa kit kan köpas på någon bil butik och produceras av ett antal tillverkare. Satsen bör innehålla ett polermedel, tätningsmedel, två olika sandpapper korn och en mjuk trasa.
2

Spraya drabbade linsen med sprayflaska att fukta ytan.

3

Applicera en liten mängd polermedel (ungefär lika stor som en krona) på ytan av den tyngre grit sandpapper. Skrubba ytan av linsen med polermedel och sandpapper i ungefär en minut. Torka bort alla rester av polermedel med en pappershandduk.
4

Applicera en liten mängd av polervax till finare grus sandpapper. Skrubba ytan av linsen i ungefär en minut och torka bort kvarvarande polermedel med en pappershandduk.
5

Applicera en liten mängd polermedel till en av de mjuka trasor. Polera ytan av linsen med mjuk trasa i ungefär en minut.
6

Spraya polerad linsen med sprayflaska och torka bort all kvarvarande polermedel med en pappershandduk. Torka linsytan helt.
7

Applicera sealer föreningen till den andra mjuk trasa. Rita trasan över ytan av linsen från vänster till höger tills hela ytan är täckt. Låt boten sealer föreningen under två minuter. Gå sedan över den med ett andra skikt av sealer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123031.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.