Så här förnyar interiör plast i bilar

Med tiden fordonsindustrin inre plast förlorar sin lyster. Haze, vita fläckar och missfärgningar som orsakas av ultravioletta strålar är ibland svårt eller omöjligt att ta bort med hjälp av vax eller andra rengöringsmedel. Döende plasten tillbaka till sitt ursprungliga djup färg kan vara den felande länken mellan en ren bil och en som ser professionellt detaljerat från utställningslokalen. Saker du behöver
Avfettaren spraya
Rena dukar
Latexhandskar
Maskeringstejp
Vidhäftning Spray promotor
eller applikator plast färgämne
Klibbfri täckfärg spraya

Visa mer instruktioner
1

masken området kring plast trim, med målartejp. Helst bort bit från fordonet helt. Sätt på dig latexhandskar för att hålla händerna från att bli färgen på plasten du lackering.
2

Rengör bit (ar) kritiseras för förnyelse med avfettningsmedel spray och en ren trasa. Fortsätt tills trasan kommer tillbaka ren efter avtorkning av behandlingen.
3

Torka på vidhäftningspromotor med en ren trasa. Detta tjänar till att prep ytan, vilket gör det lättare för den färg för att binda till pjäsen.
4

Spray eller torka en ljus primerbeläggning av färgämnet på plasten ytan medan det vidhäftningsförbättrande medlet fortfarande är våt . Spraya färgämnet rätt avstånd från stycke enligt tillverkarens anvisningar på produkten. Belägga ytan av objektet, start och stopp av kanterna av stycket, i en Fläktverkan rörelse. Förvänta dig inte den första tillämpningen av spray för att helt täcka trim. För applikator-baserade färgämnen, tryck skumapplikatorn på ytan, rör sig i raka linjer för att täcka pjäsen. Använd en ren trasa för att torka bort ränder innan färgämnet helt botemedel.
5

Re-spray eller applicera färgen i ljusa rockar, tills målet färgen uppnås. Stycket är klar när färgen verkar solid och konsekvent, utan objektets yta syns genom beläggningen. Låt färgen tid att härda mellan skikten, baserat på tillverkarens rekommendationer.
6

Coat färdiga verket med en klibbfri täckfärg på samma sätt som du tillämpat färgskiktet. Kom alltid ihåg att följa anvisningarna på förpackningen, observera omlackeringstid mellanrum och skikttjocklek per ansökan.
7

bort målartejp runt trim ytan. Ominstallera plastkomponenten om den togs bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/122045.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.